Sprawozdanie z Nadzwyczajnego Walnego Zebrania PTGP 21.04.2018 r.

SPRAWOZDANIE  Z  NADZWYCZAJNEGO  WALNEGO  ZEBRANIA  PTGP  21.04.2018 r. W dniu 21 kwietnia 2018 r. przed inauguracją III Międzynarodowego Kongresu PTGP odbyło się Nadzwyczajne Walne Zebranie PTGP. Przyjęto sprawozdanie Prezesa Andrzeja Barwijuka z działalności Towarzystwa za ostatni rok oraz sprawozdanie finansowe, a Komisja Rewizyjna udzieliła Zarządowi absolutorium. Podkreślono osiągnięcia PTGP: a/ zorganizowanie III Międzynarodowego Kongresu PTGP, skuteczne zaproszenie wybitnych wykładowców ze wszystkich wiodących w świecie ośrodków; b/ tłumaczenie polskie podręcznika Michaela Goodmana Female Genital Plastic and Cosmetic Surgery; c/ wydanie polskiego czasopisma pod egidą PTGP; d/ plany pomocy merytorycznej członkom PTGP w przypadkach powikłań; e/ opracowanie listy lekarzy, którzy mogliby być

Treść jest dostępna dla zalogowanych użytkowników, aktywnych członków PTGP. Prosimy o zalogowanie się lub zarejestrowanie.

Existing Users Log In

Opublikowano: 1 maja 2018